CentruDeRemorci

Vânzări – Închirieri – Piese – Service

Plată în rate prin     
tbi bank logo white

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand o experienta pe piata interna in domeniul implementarii solutiilor tehnice inca din anul 1999.

Incepand cu anul 2013 am initiat colaborarea cu producatorul german AL-KO, in calitate de importator si revanzator, ca raspuns la solicitarile pietei locale de piese si accesorii specifice domeniului remorcilor, semiremorcilor si rulotelor.

In anul 2014 am infiintat cel mai nou centru logistic de import, devenind astfel distribuitor al pieselor si accesoriilor AL-KO exclusiv, acoperind toate zonele din Romania.

In prezent comercializam intreaga gama de piese si accesorii AL-KO pentru toate tipurile de remorci, semiremorci si rulote, din stocul permanent sau pe baza de comanda, la preturi de producator.

De asemenea va punem la dispozitie caile de contact, unde, la cerere va putem crea un cont partener, care va asigura prioritar multiple facilitati ce constau in stabilirea si identificarea produselor, procesarea comenzilor, preturi reduse si gratuitati la transportul marfii.

Aveți întrebări? Sunați-ne!

0729.67.67.67

SC SCANDENS SRL

SEDIU SOCIAL: LOC. SANTUHALM ,MUNICIPIUL DEVA,NR.30B

CUI: RO11546033

Nr. Reg. Com.: J20/162/10.03.1999

Luni – Vineri: 9:00-17:00

contact@remorcideva.ro

Magazin

Reparații

Orice intrebare aveți!

Suport Clienți

Coș de cumpărături închide