CentruDeRemorci

Vânzări – Închirieri – Piese – Service

Plată în rate prin     
tbi bank logo white

14 de zile drept de retur

Dacă, din orice motiv, nu sunteti mulțumit(a) de un produs pe care l-ați cumparat de la noi, puteti să-l returnați în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate după ce ne informați asupra acestei dorințe la adresa contact@centruderemorci.ro.

Daca ați optat pentru rambursarea sumei plătite la cumparare și produsul pe care l-ați returnat îndeplineste conditiile de retur (enumerate mai jos), vă vom returna banii în contul specificat de dvs. în mailul prin care ne-ați informat despre intentia de a returna produsul. Banii vor fi disponibili în contul dvs. in maxim 14 zile calendaristice.

Costul de transport pentru retur va fi suportat de dumneavoastră.

Puteți returna produsele în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care v-au fost livrate de curier, acest lucru este valabil atât pentru persoane fizice cât și juridice. 

Toate produsele pe care le returnați trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ați primitNu acceptăm să returnați produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către dvs., au ambalajul deteriorat sau incompleturme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, de asemenea nu acceptăm să returnați produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnați produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care v-au fost livrate produsele.

Dacă produsele pe care vi le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnați produsele trebuie să returnați și cadourile.

Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Vă rugăm scrieti-ne un e-mail la adresa contact@centruderemorci.ro înainte de a ne returna produsul(e).

Modalitati de plata

Pe site-ul www.centruderemorci.ro aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata. 

1.Online cu cardul prin MobilPay

 Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

2.Transfer bancar 

Coș de cumpărături închide